Kostvejledning & Ernæringsterapeut i Lyngby – Få bedre kropsfunktion

Føler du dig tømt for energi? Er din krop urolig og stresset? Er din fordøjelse i ubalance? Så kan en ernæringsterapeut være et godt sted at starte. Ofte er det nedsat eller ændret organfunktion, for eksempel i fordøjelsen, der er medvirkende årsag til symptomer andre steder i kroppen:

  • hovedpine
  • hudproblemer
  • overfølsomhed
  • astma
  • overvægt/undervægt
  • gigt
  • oppustethed
  • forstoppelse
  • diarré

Hos Lyngby Osteopati kan vores enæringsterapeut give dig en række redskaber, så du med tiden både vil opleve et øget energiniveau og en krop, der er mere i balance. En bedre kropsfunktion opnås ved at tilrettelægge din kost, så den bidrager med de nødvendige byggesten til det daglige liv, din livskraft og energi.

Ernæringsterapien understøttes af manuelle teknikker fra osteopatien for således at sikre en optimal indsats i forhold til dine problemstillinger. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan ernæringsterapeuten kan hjælpe dig.

Professionel kostvejledning i Lyngby

Hos Lyngby Osteopati har vi en holistisk tankegang, hvor vi arbejder med hele mennesket. Menneskets krop er én samlet organisme, hvor det kemiske hænger sammen med det fysiske og psykiske. Netop derfor er kosten også afgørende for vores velvære og velbefindende. Med den rette kost kan du give din krop og din psyke den styrke, der skal til for at modstå de udfordringer, du udsættes for.

Vores kostvejledning i Lyngby Osteopati bygger på en 3-årig uddannelse som ernæringsterapeut og tager udgangspunkt i ”funktionel medicin”, som handler om de nødvendige næringsstoffers tilgængelighed i kosten og deres optagelighed i de indre organer – og hvordan det påvirker din krop og psyke. De rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kosten er et vigtigt redskab til forbedring af basale kropstilstande som lavt inflammationsniveau og stabil hormon- og blodsukkerbalance.

Kvaliteten af din kost betyder mere end antallet af kalorier, du indtager. Ernæringsterapeuten vil også, hvor det er relevant, supplere med visse kosttilskud.

Tryghedsskabende og personligt miljø – ernæringsterapeut i Lyngby

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig 100% tryg, når du møder vores ernæringsterapeut i Lyngby. Derfor har vi altid fokus på din personlige samtale og individuelt tilrettelagte behandling, hvor du frit kan tale om de problemer, du støder på i hverdagen.

Når du bestiller en tid hos ernæringsterapeuten ved Lyngby Osteopati, er det unikke, at den indledende samtale tager udgangspunkt både i dine smerter og problemstillinger i muskler og led, men vi vurderer også på, hvor meget dit indre kemiske miljø og din tarmflora (bakterierne i din tarm) har indflydelse på din situation.

Når vi gennem dialog og manuel undersøgelse når ned til roden af dit problem, har vi en meget bedre forudsætning for at kunne skræddersy en effektiv behandling, som samarbejder på flere fronter om at forbedre dit helbred.

Bestil tid hos en ernæringsterapeut i Lyngby

Brug for en ernæringsterapeut i Lyngby i nærheden af København? Bestil tid til en konsultation hos os på 45 80 80 54. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken på Gl. Lundtoftevej 1D, 2. sal, 2800 Lyngby.

Skriv til os

45 80 80 54