Lyngby Osteopati Klinik – osteopatisk behandling

Osteopati er en form for manuel medicin, hvor vores osteopat i Lyngby ved at bruge sine hænder stiller en diagnose og derefter udfører behandling. Behandlingen fjerner på sigt de smerter og ændringer i din krop, der genererer og nedsætter din bevægelighed – og som derfor har begrænset dine udfoldelsesmuligheder.

Både ved akutte tilstande/skader og kroniske problemstillinger er osteopati effektivt.

Når vores osteopat behandler, er det med grundig kendskab til traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, embryologi, biomekanik og sygdomslære.

Osteopat i Lyngby – velfunderet behandling

Hos Lyngby Osteopati Klinik har begge vores Osteopater en 5-årig osteopatisk uddannelse oven i fysioterapeutuddannelsen med diplom på internationalt niveau efter godkendelse af speciale og eksamination af international jury (Osteopat D.O.). Begge vores osteopater er medlem af Registrerede Danske Osteopater (M.R.O.DK.), hvilket er din garanti for at osteopaten har diplom fra et anerkendt uddannelsessted.

Holistisk tankegang i hver behandling hos osteopaterne i Lyngby

Hos Lyngby Osteopati Klinik har vi den holistiske tankegang med i alt, hvad vi foretager os. Vores osteopater benytter sig af tre grundprincipper i behandlingen:

  • Kroppen er en helhed og skal behandles som sådan.
  • Kroppen kan under de rigtige betingelser helbrede sig selv.
  • Kroppens struktur og funktion er gensidigt afhængige af hinanden.

Vi arbejder altså ud fra den tankegang, at kroppen er en samlet organisme, hvor alle komponenter arbejder sammen, og dermed er afhængige af hinanden. Vores osteopat i Lyngby søger med behandlingen at genskabe din optimale funktion/bevægelse.

Osteopaten genskaber din funktionsevne ved:

  • At skabe ensartet bevægelse og balance mellem nerver, muskler, skelet, organer, kranie og derved alle strukturer, som har forbindelse til bindevæv og blodkar.
  • At genetablere de fysiologisk rigtige bevægelsesakser og derved forbedre kvaliteten af leddenes bevægelighed.
  • At korrigere og skabe forandringer i muskler, bindevæv og organer via forbedring af kredsløb og drænage af det berørte område. Derved forbedres nervers funktion, fordi nerver, der har siddet i klemme eller fået tryk, frigøres og sikres at de får en tilstrækkelig blodforsyning.
  • At tage udgangspunkt i klientens nuværende ressourcer og tilpasse intensiteten og belastningsgraden af sin behandling hertil.

Bestil en tid hos en osteopat
i Lyngby osteopati klinik

Vil du have din optimale funktion tilbage i kroppen? Så giv os et kald på 45 80 80 54 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

45 80 80 54