Osteopat behandling til baby & spædbarn i Lyngby

Osteopati til baby er en skånsom behandling af din babys bevægeapparat, der kan give lindring imod en række af de typiske udfordringer hos spædbørn. I vores klinik i Lyngby har vi hjulpet mange nybagte forældre med udfordringer såsom:

 • Vedvarende gråd
 • Kolik
 • Mavekramper
 • Øreproblemer
 • Søvnproblemer
 • Låst nakke
 • Afføringsproblemer
 • Forstoppelse
 • Problemer med madindtag
 • Refluks behandling
 • Skævheder i kraniet

Vi vil altid som en del af behandlingen tale med forældrene om hvilke redskaber/øvelser, der kan være relevante at benytte derhjemme for at støtte op om behandlingen og skabe mere trivsel for dit barn. Book tid til osteopat behandling af din baby herunder:

Book tid online

 

Osteopat behandling for spædbørn – behandling på barnets præmis

Osteopat til Spædbørn for refluks behandling

Hos Lyngby Osteopati Klinik kan vi tilbyde behandling, der vil øge kvaliteten i samværet mellem dig og din baby. Det kan være frustrerende og svært at vide præcis, hvad man kan gøre når ens barn græder og har ubehag under og/eller efter amning og ikke er til at trøste.

Vores osteopat-behandling til din baby tager altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation og symptombillede. Det betyder, at I ved første behandling vil opleve en grundig undersøgelse af barnet, sammenholdt med en samtale vedrørende graviditetsforløbet samt fødslen og tiden herefter.

Undersøgelsen og behandlingen foregår i rolige omgivelser, og der afsættes altid god tid. Der benyttes blide teknikker, og det vil altid foregå i samråd med forældrene. Hvad du føler behov for at høre mere om behandlingen og rammerne herfor inden du bestiller tid, er du altid velkommen til at ringe til vores klinik på 45 80 80 54

Hvorfor er det relevant med osteopat behandling til helt små børn?

Undervejs i en graviditet og under den efterfølgende fødsel er der mange belastende faktorer:

 • Først foregår en stor udvikling og vækst hos det lille barn. Det vokser under tiltagende trange vilkår og kan i nogle tilfælde blive bevægelsesmæssigt begrænset i livmoderen på grund af gamle skader i moderens bevægeapparat eller arvæv hos moderen fra for eksempel en blindtarmsoperation, fjernelse af cyster eller tidligere kejsersnit. Det kan betyde at babyen kan ligge i næsten samme position i flere måneder.
 • Dernæst skal det lille barn ved fødslen arbejde sig igennem fødselskanalen, hvor der også er meget tryk, pres og stress. Det kan være at en sugekop er nødvendig for at hjælpe barnet ud, som derved bliver trykket, trukket og vredet lidt. Alt dette kan give stress til barnets system, samt give stræk i barnets muskulatur, bindevæv og nerve væv samt uhensigtsmæssigt tryk til kranieknogler og nakkehvirvler.

Generelt er barnets krop i stand til at tolerere alle disse påvirkninger, men det kan i nogle tilfælde medføre spændinger og bevægeindskrænkninger, i såvel muskulatur, led, nerve- og bindevævssystemer. Du kan derfor opleve at din nyfødte baby kan græde og være utrøstelig, have svært ved at finde ro, have problemer med amning eller at holde maden i sig.

Hos Lyngby Osteopati Klinik kan vi hjælpe dig med at finde ind til årsagen til det aktuelle problem. Vi tilbyder vi en effektiv og omsorgsfuld osteopat-behandling til dit lille barn.

Book tid online

 

Behandling til dig, der er gravid

Oplever du smerter i muskler og led under din graviditet? Tærer det på energien og humøret at være gravid? Så tilbyder vi også en effektiv osteopat-behandling til gravide – naturligvis ud fra en osteopatisk helhedsorienteret tankegang.

En graviditet og den efterfølgende fødsel er en stor belastning på kroppens mekaniske strukturer. Den øgede vægtbelastning, den ændrede kropsholdning og de hormonelle ændringer er alle faktorer der har stor indflydelse på dit generelle system, og kan føre til at du oplever forskellige symptomer samt smerter i kroppen. Det er som oftest lænden og bækkenet der bliver mest påvirket.

Hvis du ønsker at bestille tid til en osteopat-behandling til din baby eller dig selv, er du meget velkommen til at kontakte os på 45 80 80 54

Skriv til os

45 80 80 54