Osteopat Nordsjælland – Professionel behandling

Osteopat Nordsjælland – Professionel behandling

Hos Lyngby Osteopati i Nordsjælland, tager vores behandlere udgangspunkt i den enkeltes persons problemer. Vi stiller en diagnose ved at bruge vores hænder, hvorefter vi udfører behandlingen. Vores behandling har til formål at udføre smertebehandling, samt øge din bevægelighed. Vi foretager vores behandling ved akutte og kroniske skader.

Når vores osteopat i Nordsjælland behandler, er det med grundig kendskab til traditionelle medicinske fag som anatomi, neurologi, fysiologi, embryologi, biomekanik og sygdomslære. Derfor har vores osteopater en 5-årig lang osteopatisk uddannelse oven i den traditionelle fysioterapeutuddannelse. Begge vores osteopater er medlem af Registrerede Danske Osteopater (M.R.O.DK.), hvilket er din garanti for at osteopaten har diplom fra et anerkendt uddannelsessted.

Osteopat Nordsjælland

Professionel Osteopat i Nordsjælland

Læs også om: Osteopat til baby
Osteopati klinik i Nordsjælland med holistisk tankegang

Hos Lyngby Osteopati Klinik i Nordsjælland har vi den holistiske tankegang med i alt, hvad vi foretager os. Vores osteopater benytter sig af tre grundprincipper i behandlingen:

Kroppen skal behandles som en helhed
Med de rigtige betingelser kan kroppen helbrede sig selv
Kroppens struktur og funktion er gensidigt afhængige af hinanden.

Derfor arbejder vi ud fra den tankegang, at kroppen er en samlet organisme, som er afhængige af hinanden. Vores osteopat i Nordsjælland behandler derfor ikke kun den pågældende sted, men også de punkter, som kan påvirke stedet hvor du har ondt.

Vil du have din optimale funktion tilbage i kroppen? Så giv os et kald på 45 80 80 54 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

45 80 80 54